Welkom op deze website voor Veluwe - Midden met vrijwel al z'n dorpen en buurtschappen
ConceptVlag van Apeldoorn
Dit concept van Alfa - Visual voor de Veluwe - Midden, is een platform voor aanbieders van o.a. accommodaties, groepsaccommodaties, campings, vakantie en recreatieparken, restaurants en aanbod van dienstverlening, producten en onroerend goed. Vlag van BarneveldDit mooie gebied op de Veluwe ligt verspreid over de Gemeenten van Apeldoorn en Barneveld.

Veluwe - Midden

Gelderse VlagDit platform dekt het mooie natuurgebied Veluwe - Midden met de Dorpen & Buurtschappen Assel, Hoog Buurlo, Hoog Soeren, Kootwijk, Meerveld, Nieuw & Oud Milligen, Radio Kootwijk en Stroe.

Attentie
Hier plaatsen wij elke week drie aanbieders van diensten die op deze website staan.
Deze week drie aanbieders uit de Horeca in ons gebied.Hoog Soeren

Restaurant
Hoog - Soeren
Dit aantrekkelijke Restaurant staat op een mooie locatie in het dorp Hoog-Soeren. Het dorp is gelegen in het Kroondomein en Restaurant Hoog- Soeren staat midden in dit dorp. Even weg uit de dagelijkse sfeer, kunt u hier in alle rust genieten van een drankje, een lunch of een complete maaltijd.
  

Stroe

Restaurant
de Landing
Restaurant de Landing kunt u vinden in het Veluwse dorp Stroe. Het is een stijlvol ingericht restaurant met een authentieke en huiselijke uitstraling. Restaurant de Landing heeft een aantrekkelijke menukaart met uiteenlopende en smaakvolle gerechten.
  

Oud Milligen

Uitspanning
Boerderij 't Molentje
De bijzondere Uitspanning het Molentje staat op een mooie locatie in de prachtige omgeving van Oud Milligen. Ooit een Herberg in 1800, nu een mooie combinatie van Boerderij en Uitspanning met veel activiteiten. U kunt hier goed terecht om iets te drinken, maar ook voor 'n lunch, diner of feest.
  
Copyright © 2011 - 2019 Alfa Visual